Blomsterflugan

Inga bilder
(null)
Så, innan jul tänkte jag knåpa ihop en fotobok. Från Bohuslän till Malmö på ett år. Döptes den till. Var tänkt som en julklapp, det blev den också. I alla fall, när jag skrollade genom arkivet med bilder slog det mig att en tar väldigt sällan bilder på interiörer. Mest personer och lite natur emellanå. Det hade varit roligt att ha bilder från bostäderna som en bor i. Kanske gör andra det, men jag har varit dålig på det. Typ om en har någon viss gardin, tapet, placering på soffan eller något stilleben i bokhyllan. 

Innan jul hade vi besök av några vänner från Strömstad var av den ene utbrast i när han kom in i vardagrummet att det kändes precis som lägenheten på Norra Kyrkogatan (förrförra stället vi bodde på). Förstår precis vad han menade med det, för formen på vardagsrummen är ganska lika, avlånga med öppning på ena kortsidan och fönster på motsatt kortsida. Placering av soffa etcetera blir ju ganska självklar då. Samma möbler som flyttar med men hamnar i ett nytt sammanhang. 

Här är i alla fall en interiörbild från vår senaste bostad. Innan vi skulle skriva annons och lägga ut trädgårdsmöblerna så fotade vi lite säljande bilder. 

(null)

Och nog blir jag nostalgiskt, på terassen har det varit många trevlig mornar, luncher, för- och eftermiddagskaffe, kvällsmat... trots att vi inte hann att bo där så länge passade vi på att sitta där året runt.